Alif Satar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Alif Satar
Alif Satar.jpg
LairMuhammad Alif bin Mohd Satar
(1990-09-19) Sèptèmber 19, 1990 (umur 32)
Malaysia Kuala Lumpur, Malaysia
Jeneng liyaAlif Satar
Pakaryanpenyanyi lan aktor
Taun aktif2006–sekarang

Muhammad Alif bin Mohd Satar utawi Alif Satar (lair ing Kuala Lumpur, Malaysia, 19 Sèptèmber 1990; umur 32 taun) ya iku penyanyi lan aktor Malaysia.

Diskografi[besut | besut sumber]

  • Nakal (2009)[1]
  • Lelaki Seperti Aku (2011)

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Alif Satar - Nakal". Diarsip saka sing asli ing 2016-03-04. Dibukak ing 2012-02-03.

Pranala njaba[besut | besut sumber]