Ali Kafi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Ali Hussain Kafi
علي حسين كافي
Kafi--20ali-001.jpg
Présidhèn Aljazair ka-8
Lungguh
2 Juli 1992 – 31 Januari 1994
Kadhisiki Mohamed Boudiaf
Kagantèni Liamine Zéroual
Rerincèn priangga
Lair 7 Oktober 1928 (umur 87)
Skikda, Aljazair
Parté pulitik Front de Libération Nationale
Agama Islam

Ali Hussain Kafi (basa Arab: علي حسين كافي) (lair ing Skikda, Aljazair, 7 Oktober 1928; umur 87 taun[1] iku Kepala Dhéwan Dhuwur Nagara Aljazair wiwit 2 Juli 1992 nganti 31 Januari 1994. Dhèwèké kapilih dadi kepala dhéwan mung papat dina sakwisé Mohamed Boudiaf mangkat.

Dhéwan Dhuwur Nagara sing dipimpin déning Ali Kafi iku sakjané pamaréntahan kanggo masa transisi. Ali Kafi janji ing taun 1992 yèn dheweké bakal nganakaké referendum, nanging ora sempet kalaksanan kanthi akhir masa jabatané.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Publitec Publications (1997-1998). Who's Who in the Arab World. Publitec Publications. ISBN 2903188157, 9782903188153 Check |isbn= value (help).  Check date values in: |date= (help)
Sing mengku  sadurungé:
Mohamed Boudiaf
Kepala Dhéwan Dhuwur Nagara
1992–1994
Diganti déning:
Liamine Zéroual


Cithakan:Nagara-bio-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ali_Kafi&oldid=1052449"