Albus Dumbledore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Albus Dumbledore kepala sekolah Hogwarts kang diperanaké déning Richard Harris

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore ya iku salah siji tokoh ing sérial novèl Harry Potter karangané J.K Rowling kang dadi kepala sekolah ing sekolah sikir Hogwarts. Dhèwèké ahli sikir kang wicaksana lan paling diurmati ing donya sikir. Ing filem Harry Potter, karakter Dumbledore diperanaké déning Richard Harris lan Michael Gambon.