Albus Dumbledore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Albus Dumbledore kepala sekolah Hogwarts kang diperanaké déning Richard Harris

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore ya iku salah sawijining tokoh ing sérial novel Harry Potter karangané J.K Rowling kang dadi kepala sekolah ing sekolah sihir Hogwarts. Dhèwèké ahli sihir sing wicaksana lan paling diurmati ing donya sihir. Ing film Harry Potter, karakter Dumbledore diperanaké déning Richard Harris lan Michael Gambon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Albus_Dumbledore&oldid=1079481"