Laskar Dumbledore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Laskar Dumbledore (basa Inggris: Dumbledore's Army, biasane disingkat LD) ya iku sawijining organisasi rahasia jroning seri fiksi Harry Potter. LD diadekake déning Harry Potter, Hermione Granger, lan Ron Weasley.