Lord Voldemort

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Lord Voldemort[besut | besut sumber]

Lord Voldemort ya iku salah sawijining paraga antagonis ing film Harry Potter. J.K. Rowling nggambarké Voldemort dadi paraga kang jahat, kejam, licik, lan nglakoni apa waé kanggo nggayuh kekarepané. Jeneng ciliké ya iku Tom Marvolo Riddle, Voldemort dikenal dadi siswa Hogwarts sing paling pinter ing jamané. Dhèwèké kalebu siswa sing paling wasis, lan pinter sihir. Pramila akèh wong sing wedi karo dhéwéké, nganti padha ora wani nyeluk jenengé. Mula dhèwèké diceluk kanthi jeneng, Kowe-Ngerti-Sapa, Pangeran Kegelapan, utawa Dhèwèké sing Jenengé Ora Entuk Diceluk.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lord_Voldemort&oldid=1080160"