Ahmed Shafik

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Ahmed Mohamed Shafik
Perdhana Mentri Mesir
Lungguh
31 Januari 2011[1] – 3 Maret 2011
Présidhèn Hosni Mubarak
Mohamed Hussein Tantawi (Pejabat)
Kadhisiki Ahmed Nazif
Kagantèni Essam Sharaf
Mentri Penerbangan Sipil
Lungguh
18 September 2002 – 31 Januari 2011
Wasir Atef Ebeid
Ahmed Nazif
Kadhisiki Ahmed Abdel Rahman Nasser
Kagantèni Ibrahim Manaa
Komandan Angkatan Udara Mesir
Lungguh
7 April 1996 – 1 Maret 2002
Présidhèn Hosni Mubarak
Kadhisiki Ahmed Abdel Rahman Nasser
Kagantèni Magdy Galal Sharawi
Rerincèn priangga
Lair Nopèmber 1941 (age 74)
Kairo, Mesir
Parté pulitik Parté Nasional Dhémokrat
Almamater Akademi Angkatan Udara Mesir
Jasa militèr
Kasetyan Mesir
Cawang Cithakan:Air force
Taun leladi 1961–2002
Pangkat Marsekal
Perang Perang Yaman
Perang Enem Dinten
Perang Atrisi
Perang Yom Kippur (Perang Oktober)

Ahmed Mohamed Shafik (Basa Arab: احمد محمد شفيق‎) (miyos November 1941[butuh rujukan]) punika satunggiling Marsekal pulitisi Mesir ingkang mengku jabatan minangka Perdhana Mentri Mesir wiwit Januari dumugi Maret 2011.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Jabatan militèr
Sing mengku  sadurungé:
Ahmed Abdel Rahman Nasser
Komandan Angkatan Udara Mesir
1996–2002
Diganti déning:
Magdy Galal Sharawi
Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Ahmed Abdel Rahman Nasser
Mentri Penerbangan Sipil
2002–2011
Diganti déning:
Ibrahim Manaa
Sing mengku  sadurungé:
Ahmed Nazif
Perdhana Mentri Mesir
2011
Diganti déning:
Essam Sharaf

Cithakan:Nagara-bio-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ahmed_Shafik&oldid=1053566"