Essam Sharaf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Essam Sharaf
Dr Essam Sharaf.jpg
Mahamantri Mesir
Wiwit linggih
3 Maret 2011
Présidhèn Mohamed Hussein Tantawi (Acting)
Kang ndhisiki Ahmed Shafik
Rerincèn dhiri
Lair 1952 (age 65–66)
Giza, Mesir
Parté pulitik Independen (2005–saiki)
Gayutan pulitik liya Parté Dhémokrasi Nasional (2005)
Almamater Univèrsitas Kairo
Univèrsitas Purdue
Profési Insinyur sipil

Essam Abdel-Aziz Sharaf (Arab: عصام عبد العزيز شرف‎‎; miyos taun 1952) punika satunggiling pulitisi Mesir ingkang dados Mahamantri Mesir wiwit tanggal 3 Maret 2011. Sadèrèngipun panjenenganipun mengku kalungguhan minangka Mantri Transportasi Mesir nalika taun 2004-2005.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Army appoints new Egyptian PM". Dijupuk 3 March 2011. 
Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Ahmed Shafik
Mahamantri Mesir
2011–saiki
Isih njabat