Essam Sharaf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Essam Sharaf
Dr Essam Sharaf.jpg
Mahamantri Mesir
Kalungguhan saiki
Wiwit lungguh
3 Maret 2011
Présidhèn Mohamed Hussein Tantawi (Acting)
Kadhisiki Ahmed Shafik
Rerincèn priangga
Lair 1952 (age 65–66)
Giza, Mesir
Parté pulitik Independen (2005–saiki)
Gayutan pulitik liya Parté Dhémokrasi Nasional (2005)
Almamater Univèrsitas Kairo
Univèrsitas Purdue
Propési Insinyur sipil

Essam Abdel-Aziz Sharaf (Arab: عصام عبد العزيز شرف‎‎; miyos taun 1952) punika satunggiling pulitisi Mesir ingkang dados Mahamantri Mesir wiwit tanggal 3 Maret 2011. Sadèrèngipun panjenenganipun mengku kalungguhan minangka Mantri Transportasi Mesir nalika taun 2004-2005.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Army appoints new Egyptian PM". Dijupuk 3 March 2011. 
Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Ahmed Shafik
Mahamantri Mesir
2011–saiki
Isih njabat