Essam Sharaf

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Essam Sharaf
Essam Sharaf

Isih Mangarsani
Miwiti Mangarsani 
3 Maret 2011
Pangageng sadurungé Ahmed Shafik

Lair 1952 (age 63–64)
Giza, Mesir
Partai pulitik Independen (2005–saiki)
Partai pulitik (liyané) Parté Dhémokrasi Nasional (2005)
Almamater Univèrsitas Kairo
Univèrsitas Purdue
Profèsi Insinyur sipil

Essam Abdel-Aziz Sharaf (Basa Arab: عصام عبد العزيز شرف‎; miyos taun 1952) punika satunggiling pulitisi Mesir ingkang dados Perdhana Mentri Mesir wiwit tanggal 3 Maret 2011. Sadèrèngipun panjenenganipun mengku jabatan minangka Mentri Transportasi Mesir nalika taun 2004 - 2005.[1]

Réferènsi[sunting | besut sumber]

  1. ^ "Army appoints new Egyptian PM". Retrieved 3 March 2011. 
Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Ahmed Shafik
Perdhana Mentri Mesir
2011–saiki
Isih njabat


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Essam_Sharaf&oldid=1052218"