Essam Sharaf

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Essam Sharaf
Essam Sharaf

Isih Mengku jabatan
Miwiti Mengku jabatan 
3 Maret 2011
Pejabat sadurungé Ahmed Shafik

Lair 1952 (age 61–62)
Giza, Mesir
Partai pulitik Independen (2005–saiki)
Partai pulitik (liyané) Partai Demokrasi Nasional (2005)
Almamater Univèrsitas Kairo
Univèrsitas Purdue
Profèsi Insinyur sipil

Essam Abdel-Aziz Sharaf (Basa Arab: عصام عبد العزيز شرف‎; miyos taun 1952) punika satunggiling pulitisi Mesir ingkang dados Perdhana Mentri Mesir wiwit tanggal 3 Maret 2011. Sadèrèngipun panjenenganipun mengku jabatan minangka Mentri Transportasi Mesir nalika taun 2004 - 2005.[1]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Ahmed Shafik
Perdhana Mentri Mesir
2011–saiki
Isih njabat
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Essam_Sharaf&oldid=829715"