Essam Sharaf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Essam Sharaf
Dr Essam Sharaf.jpg
Perdhana Mentri Mesir
Kalungguhan saiki
Wiwit lungguh
3 Maret 2011
Présidhèn Mohamed Hussein Tantawi (Acting)
Kadhisiki Ahmed Shafik
Rerincèn priangga
Lair 1952 (age 63–64)
Giza, Mesir
Parté pulitik Independen (2005–saiki)
Gayutan pulitik liya Parté Dhémokrasi Nasional (2005)
Almamater Univèrsitas Kairo
Univèrsitas Purdue
Propési Insinyur sipil

Essam Abdel-Aziz Sharaf (Basa Arab: عصام عبد العزيز شرف‎; miyos taun 1952) punika satunggiling pulitisi Mesir ingkang dados Perdhana Mentri Mesir wiwit tanggal 3 Maret 2011. Sadèrèngipun panjenenganipun mengku jabatan minangka Mentri Transportasi Mesir nalika taun 2004 - 2005.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Army appoints new Egyptian PM". Retrieved 3 March 2011. 
Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Ahmed Shafik
Perdhana Mentri Mesir
2011–saiki
Isih njabat


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Essam_Sharaf&oldid=1052218"