Essam Sharaf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Essam Sharaf
Dr Essam Sharaf.jpg
Mahamantri Mesir
Wiwit linggih
3 Maret 2011
PrésidhènMohamed Hussein Tantawi (Acting)
Kang sadurungéAhmed Shafik
Rerincèn dhiri
Lair1952 (age 67–68)
Giza, Mesir
Parté pulitikIndependen (2005–saiki)
Gayutan pulitik liyaParté Dhémokrasi Nasional (2005)
AlmamaterUnivèrsitas Kairo
Univèrsitas Purdue
ProfésiInsinyur sipil

Essam Abdel-Aziz Sharaf (Arab: عصام عبد العزيز شرف‎‎; miyos taun 1952) punika satunggiling pulitisi Mesir ingkang dados Mahamantri Mesir wiwit tanggal 3 Maret 2011. Sadèrèngipun panjenenganipun mengku kalungguhan minangka Mantri Transportasi Mesir nalika taun 2004-2005.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Army appoints new Egyptian PM". Dijupuk 3 March 2011. 
Kalungguhan pulitik
Kang sadurungé
Ahmed Shafik
Mahamantri Mesir
2011–saiki
Isih njabat