Adult Beginners

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adult Beginners
Adult Beginners poster.jpg
Theatrical release poster
DisutradaraniRoss Katz
DiprodhuseriJared Ian Goldman
Nick Kroll
Pau Bernon
Sam Slater
Marcus Cox
Karrie Cox
DiskénariyoniJeff Cox
Liz Flahive
Carita déningNick Kroll
DibintangiNick Kroll
Rose Byrne
Bobby Cannavale
Joel McHale
DimusikiMarcelo Zarvos[1]
SinématografiVanja Cernjul[1]
Dibesut déningPaul Frank
Perusahaan
prodhuksi
Burn Later Productions[2]
Duplass Brothers Productions
Through Films
Dibabar déningRADiUS-TWC[2]
Tanggal metu
  • Sèptèmber 8, 2014 (2014-09-08) (TIFF)
  • April 24, 2015 (2015-04-24) (Amérikah Sarékat)
Suwéné
90 menit[1]
NagaraAmérikah Sarékat
BasaBasa Inggris
Kalarisan$104,808[3]

Adult Beginners inggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2014. Filem punika dipunsutradarani Ross Katz, dhedhasar skénario anggitanipun Jeff Cox lan Liz Flahire, dipunangkat saking lakon kasunyatan ingkang dipunanggit déning Nick Kroll. Ingkang maragani filem punika antawisipun Kroll, Rose Byrne, Bobby Cannavale, dan Joel McHale.

RADiUS-TWC numbas hak pangeduman filem punika kanggé para pamirsa ing Amérika Lor nalika filem punika ditepangaken wonten pangaji 2014 Toronto International Film Festival.[2] Filem ini dibabar kanthi winatess lan diwujudaken ing format VOD nalika tanggal 24 April 2015.[4]

Ringkisan[besut | besut sumber]

Sasampunipun perusahaanipun bangkrut lan kobongan nailka adicara paresmèn, Jake (Kroll) tindak sesarengan kangmasipun ingkang saweg ngandhut, ingkang sampun dangu pepisahan, Justine (Byrne), kangmas ipénipun, Danny (Cannavale), lan tiga keponakaan, dhumateng satunggalipun pinggiran kutha ingkang salajengipun ngadhepi kathah perkawis.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Prodhuksi[besut | besut sumber]

Tanggal 1 November 2013 dipunaturaken bilih Nick Kroll, Rose Byrne, lan Bobby Cannavale katetepaken minangka juru paraga filem Brother's Keeper-judhul asli punika salajengipun dipunéwahi dados Adult Beginners.[5] Ing tanggal 10 Dhésèmber 2013, Caitlin Fitzgerald sampun nyawiji wonten flm punika, maragakaken minangka Kat, pacanganipun Jak[6] Filem punika mratandhani pakaryan sesarengan kaping tiga, pacangan Bobby Cannavale lan Rose Byrne sasampunipun dipunpracaya wonten Annie taun 2014 lan Spy pramula taun 2015.

Pamundhutan gambar utami kacaaken wonten ing New York kalebet ing satunggalipun griya Elk Avenue ing New Rochelle, New York satunggal wulan, saking Januari dumugi Fèbruari 2014.[7]

Pambabaran[besut | besut sumber]

Adult Beginners ingkang kaping pisan dipuntepangaken wonten pahargyan 2014 Toronto International Film Festival tanggal 8 September 2014, lan dibabar winatesan tanggal 24 April 2015 lan miyos Video on demand, tanggal punika ugi, ing Amérikah Sarékat.[4][8][8][9]

Box office[besut | besut sumber]

Wonten ing pambabaran pungkasan peken, Adult Beginners kasil ngumpulaken arta $36,657 ing sedasa gedhong biyoskup. Dumugi tanggal 24 September 2015, filem punika kasil ngumpulaken arta $104,808 ing Amérika Lèr.[3]

Kababaripun filem Adult Beginners saget katampi kanthi saé tumrap para pamirsa lan juru kritik filem. Kaca pangempal biji Rotten Tomatoes ngaturi biji dhumateng filem punika 48% dhedhasar 69 juru kritik."[10] Metacritic ngaturi biji dhumateng filem punika antawisipun 57 dumugi 100 dhedhasar pratènanipun 26 juru kritik.[11]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c Kerri Craddock. "Adult Beginngers". Toronto International Film Festival. Dijupuk April 11, 2015. 
  2. a b c Mark Shanahan and Meredith Goldstein (September 14, 2014). "Boston producers make deal in Toronto for ‘Adult Beginners’". Boston Globe. Dijupuk April 11, 2015. 
  3. a b "Adult Beginners". Box Office Mojo. Dijupuk April 25, 2015. 
  4. a b Jenny Nulf (March 25, 2015). "Adults Beginners Interview with Nick Kroll & Bobby Cannavale". gotchamovies.com. Dijupuk April 11, 2015. 
  5. Borys Kit (November 1, 2013). "Nick Kroll, Rose Byrne, Bobby Cannavale to Star in Indie Comedy 'Brother's Keeper' (Exclusive)". The Hollywood Reporter. Dijupuk April 14, 2015. 
  6. The Deadline Team (December 10, 2013). "Colm Feore Joins ‘Painkillers'; Caitlin FitzGerald Cast in ‘Brother’s Keeper’". Deadline.com. Dijupuk April 15, 2015. 
  7. Jeanne Muchnick (April 7, 2015). "New Rochelle Home Gets Fifteen Minutes Of Fame In 'Adult Beginners' Movie". newrochelle.dailyvoice.com. Dijupuk April 11, 2015. 
  8. a b Marni Dixit (March 14, 2015). "Third time's a charm! Rose Byrne and her beau Bobby Cannavale work together again playing husband and wife in the film comedy Adult Beginners". Daily Mail. Dijupuk April 11, 2015. 
  9. Film Festivals and Indie Films (April 14, 2015). "Adult Beginners Movie CLIP - Make Me Jealous (2015) - Nick Kroll, Bobby Cannavale Comedy HD". YouTube. Dijupuk April 15, 2015. 
  10. "Adult Beginners". Rotten Tomatoes. Dijupuk January 2, 2017. 
  11. "Adult Beginners". Metacritic. Dijupuk May 11, 2015. 

Pranala[besut | besut sumber]