Joel McHale

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
McHale, 2012

Joel Edward McHale (lair ing Amérika Sarékat, 20 Novèmber 1971; umur 50 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]