Joel McHale

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
McHale, 2012

Joel Edward McHale (lair ing Amérika Sarékat, 20 Novèmber 1971; umur 46 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]