Nick Kroll

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nick Kroll
Nick Kroll at TIFF16 (29601078356) (cropped).jpg
Kroll, 2016
LairNicholas J. Kroll
(1978-06-05) Juni 5, 1978 (umur 41)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat New York City, New York, Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaNicholas J. Kroll
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif2007-2018
Sana jaringanhttp://www.nickkroll.com/

Nicholas J. "Nick" Kroll (lair ing Amérikah Sarékat, 5 Juni 1978; umur 41 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]