Adobe Systems

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Adobe Systems Inc.
Terbuka
Indhustri Perangkat lunak komputer
Diyasa California (1982)
Kantor gedhé Kantor pusat di San Jose, California, AS
Wong kunci
Charles Geschke, Founder
John Warnock, Founder
Shantanu Narayen, CEO
Wijil Adobe Photoshop,
Adobe Flash,
Adobe Acrobat, dll
Cacah karyawan
6.677 (Desember 2007)
Sana jaringan www.adobe.com

Adobe Systems (NASDAQ: ADBE) iku perusahaan piranti alus sing mlaku ing bidang grafis, animasi, video, lan pengembangan web. Adobe iku sawijining perusahaan piranti alus sing paling gedhr sadonya. Perusahaan iki didirikna ing taun 1982 lan pusaté ing San Jose, California, AS. Pirang-pirang saka produk-produké sing kondhang ya iku, Photoshop, Flash, AcrobatIllustrator.

Adobe wis ngembang cepet ing pirang-pirang taun terakhir saka penjualané utawa cacah penganggené. Ing taun 2005 perusahaan Macromedia dituku karo Adobe.

Daftar produk[besut | besut sumber]

Daftar ing ngandhap iki ya iku produk-produk sing isih diproduksi, lan produk sing ora diproduksi malih kaya contohné Adobe PhotoDeluxe ora disebutna.

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Adobe_Systems&oldid=982823"