Adobe Systems

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Adobe Systems Inc.
Tipe Terbuka
Madeg California (1982)
Lokasi | Kantor pusat di San Jose, California, AS
Tokoh wigati Charles Geschke, Founder
John Warnock, Founder
Shantanu Narayen, CEO
Indhustri Perangkat lunak komputer
Produk Adobe Photoshop,
Adobe Flash,
Adobe Acrobat, dll
Karyawan 6.677 (Desember 2007)
Situs www.adobe.com

Adobe Systems (NASDAQ: ADBE) iku perusahaan piranti alus sing mlaku ing bidang grafis, animasi, video, lan pengembangan web. Adobe iku sawijining perusahaan piranti alus sing paling gedhr sadonya. Perusahaan iki didirikna ing taun 1982 lan pusaté ing San Jose, California, AS. Pirang-pirang saka produk-produké sing kondhang yaiku, Photoshop, Flash, AcrobatIllustrator.

Adobe wis ngembang cepet ing pirang-pirang taun terakhir saka penjualané utawa cacah penganggené. Ing taun 2005 perusahaan Macromedia dituku karo Adobe.

Daftar produk[sunting | sunting sumber]

Daftar ing ngandhap iki yaiku produk-produk sing isih diproduksi, lan produk sing ora diproduksi malih kaya contohné Adobe PhotoDeluxe ora disebutna.

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Adobe_Systems&oldid=826412"