Abdullah II saka Yordania

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abdullah II
Raja Yordania
Mei 2008 djroning acara Forum Ekonomi Donya
Mei 2008 djroning acara Forum Ekonomi Donya
Mréntah 7 Februari 1999 – Saiki
Dipundhisiki Hussein
Heir-Apparent Pangéran Hussein
Garwa Rania Al-Yassin
Yoga
Prince Hussein
Princess Iman
Princess Salma
Prince Hashem
Gelar lan jabatan
HM The King of Jordan
HRH The Crown Prince of Jordan
HRH Prince Abdullah of Jordan
Wangsa Hashemite
Bapa Hussein dari Yordania
Ibu Putri Muna al-Hussein
Miyos 30 Januari 1962 (umur 52)
Amman, Yordania
Agami Sunni Muslim

as-Sayyid Abdu'llah II bin al-Hussein al Hashimi, Raja Krajan Hasyimiyah Yordania (Arab: عبد الله الثاني بن الحسين) (lair 30 Januari 1962 ing Amman, Yordania) iku Raja Hasyimiyah Krajan Yordania wiwit 7 Februari 1999. Panjenengané diklaim minangka generasi langsung ka-43 saka Nabi Muhammad.

Abdullah iku putra langsung Raja Hussein karo Putri Muna al-Hussein, kalair Antoinette (Toni) Avril Gardiner. Panjenengané kagungan 4 sedulur lanang lan 6 sedulur putri.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Sing mengku  sadurungé:
Hussein
Raja Yordania
7 Februari 1999 – saiki
Diganti déning:
isih kuwasa