Abdullah II saka Yordania

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Abdullah II
Raja Yordania
King Abdullah - World Economic Forum on the Middle East Dead Sea Jordan 2007.jpg
Mei 2008 djroning acara Forum Ekonomi Donya
Panjenengan 7 Februari 1999 – Saiki
Leluhur Hussein
Heir-Apparent Pangéran Hussein
Garini Rania Al-Yassin
Putra Prince Hussein
Princess Iman
Princess Salma
Prince Hashem
Wangsa Hashemite
Bapa Hussein dari Yordania
Ibu Putri Muna al-Hussein
Agama Sunni Muslim

as-Sayyid Abdu'llah II bin al-Hussein al Hashimi, Raja Krajan Hasyimiyah Yordania (Arab: عبد الله الثاني بن الحسين) (lair 30 Januari 1962 ing Amman, Yordania) iku Raja Hasyimiyah Krajan Yordania wiwit 7 Februari 1999. Panjenengané diklaim minangka generasi langsung ka-43 saka Nabi Muhammad.

Abdullah iku putra langsung Raja Hussein karo Putri Muna al-Hussein, kalair Antoinette (Toni) Avril Gardiner. Panjenengané kagungan 4 sedulur lanang lan 6 sedulur putri.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sing mengku  sadurungé:
Hussein
Raja Yordania
7 Februari 1999 – saiki
Diganti déning:
isih kuwasa