AVG Anti-Virus

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
AVG Anti-Virus
Interface AVG Anti-Virus 9 Free Edition.jpg
AVG Anti-Virus versi 9.0.862 sing dilakokaké ing Windows 7
Pangembang AVG Technologies, s.r.o.
Versi rilis terbaru 9.0.xxx / 20 Oktober 2010 (2010-10-20), 2135 dina kepungkur
Sistem operasi Microsoft Windows
Jenis Antivirus, Malware removal, Internet Security
Lisènsi Proprietary (freeware lan commercial)
Situs web www.avg.com

AVG ya iku program antivirus sing digawé déning AVG Technologies. Sadurungé jenengé AVG Technologies, perusahaan iki jenengé Grisoft.

Révisi AVG Anti-Virus wektu iki ya iku vèrsi 9.0.xxx lan wiwit vèrsi ke-10, program iki luwih nonjolaké taun rilis ketimbang vèrsiné, tuladhané kanggo vèrsi 10 jenengé AVG Anti-Virus 2011 [1].

Kaunikan AVG saka antivirus liyané ya iku LinkScanner. Gunané LinkScanner ya iku nye-scan tautan pranala nalika njlajah ing donya maya. Link Scanner fungsiné kanthi apik ing paramban Mozilla Firefox lan Internèt Éxplorer. Saliyané iku, kaluwihané saka AVG ya iku fiture ana Anti-Rootkit. Ananging, mung siji kurangané AVG. AVG sapropirané gedhé mung ngarantina virus sing didhetèksi, ora kaya antivirus liyané sing bisa langsung mbusak nalika pandhetèksian. AVG kuwat nalika pandhetèksian, ananging kerep dibiji alon ing pamindaian. Ananging AVG wis nduwèni fitur sing jangkep masalah kaamanan. Dadi, sistem protèksi ing AVG dibiji wis jangkep lan canggih.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=AVG_Anti-Virus&oldid=974771"