AVG Anti-Virus 2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
AVG Anti-Virus 2011
AVG Anti-Virus 2011, vèrsi 10.0.1120 sing dilakokaké ing program Windows 7
PangembangAVG Technologies, s.r.o.
Versi rilis terbaru10.0.1144 / 23 Oktober 2010 (2010-10-23), 4961 dina kepungkur
Sistem operasiMicrosoft Windows
JenisAntivirus, Malware removal, Internet Security
LisènsiProprietary (freeware lan commercial)
Situs webwww.avg.com

AVG Anti-Virus 2011 ya iku piranti alus prodhuksi AVG Technologies, s.r.o sing dikompliti kanthi fitur pandhetèksian rootkit ing pustaka data sistem lan pangamanan karo panyolongan idhèntitas [1]. Program iki resmi dirilis ing awal Oktober 2010 kanthi vèrsi 10.0.1120, bebarengan karo AVG Internet Security 2011 [2].

Piranti alus iki nduwèni 11 komponèn utama, ya iku:

  • Anti-Virus
  • Anti-Spyware
  • LinkScanner
  • Resident Shield
  • E-mail Scanner
  • Pembarui
  • Lisènsi
  • Online Shield
  • Anti-Rootkit
  • PC Analyzer
  • Identity Protection

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. http://bayu13.herobo.com/2011/07/free-download-software/free-download-anti-virus/avg-antivirus-free-edition/[pranala mati permanèn]
  2. "Archive copy". Diarsip saka sing asli ing 2012-11-07. Dibukak ing 2012-12-17.{{cite web}}: CS1 maint: archived copy as title (link)

Pranala njaba[besut | besut sumber]