AVG Anti-Virus 2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
AVG Anti-Virus 2011
Interface AVG Anti-Virus 2011.jpg
AVG Anti-Virus 2011, vèrsi 10.0.1120 sing dilakokaké ing program Windows 7
Pangembang AVG Technologies, s.r.o.
Versi rilis terbaru 10.0.1144 / 23 Oktober 2010 (2010-10-23), 3251 dina kepungkur
Sistem operasi Microsoft Windows
Jenis Antivirus, Malware removal, Internet Security
Lisènsi Proprietary (freeware lan commercial)
Situs web www.avg.com

AVG Anti-Virus 2011 ya iku piranti alus prodhuksi AVG Technologies, s.r.o sing dikompliti kanthi fitur pandhetèksian rootkit ing pustaka data sistem lan pangamanan karo panyolongan idhèntitas [1]. Program iki resmi dirilis ing awal Oktober 2010 kanthi vèrsi 10.0.1120, bebarengan karo AVG Internet Security 2011 [2].

Piranti alus iki nduwèni 11 komponèn utama, ya iku:

  • Anti-Virus
  • Anti-Spyware
  • LinkScanner
  • Resident Shield
  • E-mail Scanner
  • Pembarui
  • Lisènsi
  • Online Shield
  • Anti-Rootkit
  • PC Analyzer
  • Identity Protection

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]