8 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 8 Mei)

8 Mèi punika dinten ingkang kaping 128 utawi 129 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

7 Mèi-8 Mèi-9 Mèi