8 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 8 Mei)

8 Mei punika, dinten ingkang kaping 128 utawi 129 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

7 Mei - 8 Mei - 9 Mei