26 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 26 Februari)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Februari 26 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 57 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

25 Fèbruari – 26 Fèbruari – 27 Fèbruari