26 Februari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Cithakan:Februari2016 26 Februari punika, dinten ingkang kaping 57 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[sunting | besut sumber]

Wiyosan[sunting | besut sumber]

Séda[sunting | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
25 Februari – 26 Februari – 27 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=26_Februari&oldid=954508"