23 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 23 Februari)
Jump to navigation Jump to search

Februari 23 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 54 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Fèbruari – 23 Fèbruari – 24 Fèbruari