23 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 23 Februari)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Februari 23 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 54 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Fèbruari – 23 Fèbruari – 24 Fèbruari