23 Februari

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cithakan:Februari2016 23 Februari punika, dinten ingkang kaping 54 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
22 Februari – 23 Februari – 24 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=23_Februari&oldid=1055562"