16 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 16 Mei)
Jump to navigation Jump to search

16 Mèi punika dinten ingkang kaping 136 utawi 137 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Marie Antoinette

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

15 Mèi-16 Mèi-17 Mèi