16 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 16 Mei)

16 Mèi punika, dinten ingkang kaping 136 utawi 137 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Marie Antoinette

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

15 Mèi - 16 Mèi - 17 Mèi