16 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 16 Mei)

16 Mei punika, dinten ingkang kaping 136 utawi 137 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Marie Antoinette
Marie Antoinette

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

15 Mei - 16 Mei - 17 Mei