16 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 16 Mei)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

16 Mèi punika dinten ingkang kaping 136 utawi 137 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Marie Antoinette

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

15 Mèi-16 Mèi-17 Mèi