Wewangunan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Wewangunan utawa bangunan biasané arupa omah, gedhung utawa sarana, prasarana utawa infrastruktur jroning kabudayan utawa kauripan manungsa kayadéné kreteg lan konstruksi sarta rancangané, dalan, utawa sarana telekomunikasi.

Bahan-bahan bangunan[sunting | sunting sumber]

Umumé bahan bangunan sing dipigunakaké manungsa antara liya: watu, pasir, kayu, bata, semèn, asbes, wesi, utawa waja.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wewangunan&oldid=826161"