Stadion Letzigrund

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Letzigrund
Letzi
Interior panorama
Lokasi Zürich, Switzerland
Koordinat 47°22′58″N 8°30′16″E / 47.38278°N 8.50444°E / 47.38278; 8.50444 (Letzigrund (former stadium))
Dibuka 22 November 1925
Diperbesar 1947, 1958, 1973, 1984
Ditutup 20 August 2006
Dihancurkan 2006
Pemilik FC Zürich (1925–1937),
City of Zurich (1937–2006)
Kapasitas 23,605 (football, 2006);
48,000 (concerts, 2006)
Pemakai
FC Zürich, LC Zürich

Letzigrund kuwi sawijining stadion bal-balan ing kutha Zürich, Swiss. Stadion iki sepisanan dianggo 22 Februari 1925. Sawisé kuwi, stadion iki ngalami rénovasi, antara liya pamasangan lampu ing taun 1973. Stadion iki didarbèni déning FC Zürich. Stadion iki pungkasan dirénovasi manèh taun 2005.

Stadion iki duwé kapasitas 30.000 kursi lan dianggo pertandingan Piala Eropah 2008 déning telung grup.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stadion_Letzigrund&oldid=855856"