Tivoli Neu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tivoli Neu

Tivoli Neu kuwi sawijining stadion bal-balan ing Innsbruck, Austria. Stadion iki resmi dibuka 6 September 2000 lan dadi markas resmi FC Tirol Innsbruck, sing wektu iku dadi juwara Liga Austria. Saiki stadion iki dadi markas FC Wacker Innsbruck, klub sing lair taun 2002, sawisé FC Tirol dinyatakaké bangkrut. Wiwitané, Stadion Tivoli Neu mung duwé kapasitas 15.000 kursi. Nanging sawisé dirénovasi ningkat dadi 30.000 kursi.

Stadion iki dianggo pertandingan Piala Eropa 2008 déning telung grup.

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tivoli_Neu&oldid=814893"