Stade de Suisse, Wankdorf

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Stade de Suisse Wankdorf

Stade de Suisse Wankdorf kuwi sawijining stadion bal-balan ing kutha Bern, Swiss lan minangka stadion paling gedhé kaloro ing negara iku. Dianggo sepisanan 18 Oktober 1925. Watara 22.000 penonton bisa ditampung ing stadion iki. Stadion iki tau dianggo pertandingan Piala Donya FIFA 1954, lan nduwéni kapasitas nganti 64.000 kursi. Ing taun 2001, stadion iki diruntuhaké. Dibuka manèh tanggal 30 Juli 2005. Stadion iki minangka markas utama klub BSC Young Boys.

Stadion iki dianggo pertandingan Piala Eropah 2008 déning telung grup.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.