Stade de Genève

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Stade de Genève
Lokasi Flag of Switzerland.svg Jenewa, Swiss
Dibuka 2003
Permukaan Pakan
Kapasitas 30.084
Pemakai
Servette FC
UEFA Euro 2008

Stade de Genève kuwi sawijining stadion bal-balan ing kutha Jenewa, Swiss. Stadion iki sepisanan dianggo 30 April 2003. Stadion iki ora mung dianggo kanggo bal-balan, nanging uga kanggo rugbi lan konser musik. Kacathet grup The Police nggelar salah siji konsèr reuniné ing papan iki. Stadion iki uga nduwèni sawetara fasilitas, kayadéné pusat blanja, hotèl, rèstoran, perkantoran, lan ruang konferènsi. Stadion iki kaintegrasi karo jaringan jalur sepur ing Jenewa. Stadion iki minangka markas utama klub Servette FC.

Stadion iki nduwèni kapasitas 30.000 kursi lan dianggo pertandingan Piala Eropah 2008 déning telung grup.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stade_de_Genève&oldid=814895"