Picardie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Région Picardie
Bendera Picardie
(Gendéra Picardie) | (Lambang Picardie)
Peta Perancis nuduhaké lokasi Picardie
Ibu kutha Amiens
Jembar dharatan 19.399 km²
Presidhèn Regional Claude Gewerc
Pedunung
 - perk. 2005
 - sensus 1999
 - Kapadhetan

1.877.000
1.857.481
97/km² (2005)
Arrondissement 13
Kanton 129
Komun 2.292
Départemèn Aisne
Oise
Somme
{{{cathetan}}}

Picardie kuwi sawijining région Perancis kang dumunung ing bagéan lor negara iku. Jembar wilayah région iki luwih gedhé tinimbang Provinsi Picardie kang wis tau madeg sadurungé.

Komunitas[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Région-région Prancis Gendéra Prancis

Alsace | Aquitaine | Auvergne | Bourgogne | Bretagne | Centre | Champagne-Ardenne | Franche-Comté | Île-de-France | Korsika | Languedoc-Roussillon | Limousin | Lorraine | Midi-Pyrénées | Nord-Pas-de-Calais | Basse-Normandie | Haute-Normandie | Pays de la Loire | Picardie | Poitou-Charentes | Provence-Alpes-Côte d'Azur | Rhône-Alpes

Région sebrang segara: Guadeloupe | Guyana Perancis | Martinique | Reunion

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Picardie&oldid=813012"