Haute-Normandie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Région Haute-Normandie
[[Gambar:|120px|115px|Bendera Haute-Normandie]]
(Gendéra Haute-Normandie)1 | (Lambang Haute-Normandie)
Peta Perancis nuduhaké lokasi Haute-Normandie
Ibu kutha Rouen
Jembar dharatan 12.318 km²
Presidhèn Regional Alain Le Vern
Pedunung
 - perk. 2005
 - sensus 1999
 - Kapadhetan

1.806.000
1.780.192
147/km² (2005)
Arrondissement 6
Kanton 112
Komun 1.420
Départemèn Eure
Seine-Maritime
{{{cathetan}}}

Haute-Normandie kuwi sawijining région Perancis kang dibentuk taun 1956 nalika dhaerah Normandia dipara loro dadi Basse-Normandie lan Haute-Normandie. Selat Inggris dumunung ing sisih kulon-lor. Sebagéan gedhé lemah ing Haute-Normandie arupa dhataran endhèk. Sawetara bangunan sajarah bisa ditemokaké ing Rouen, ibukutha région.

Komunitas[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Région-région Prancis Gendéra Prancis

Alsace | Aquitaine | Auvergne | Bourgogne | Bretagne | Centre | Champagne-Ardenne | Franche-Comté | Île-de-France | Korsika | Languedoc-Roussillon | Limousin | Lorraine | Midi-Pyrénées | Nord-Pas-de-Calais | Basse-Normandie | Haute-Normandie | Pays de la Loire | Picardie | Poitou-Charentes | Provence-Alpes-Côte d'Azur | Rhône-Alpes

Région sebrang segara: Guadeloupe | Guyana Perancis | Martinique | Reunion

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Haute-Normandie&oldid=813010"