Kutha Palopo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Palopo
120px
Lambang Kutha Palopo
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Palopo.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

9 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kutha Palopo iku salah siji kutha ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha-kutha liyané: Makassar, Pare-Pare lan liya-liyané. Jembar wilayah Kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Palopo ketata saking 9 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki antarane:

  1. Telluwanua
  2. Wara
  3. Wara Selatan
  4. Wara Utara
  5. lan liyane

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Sulawesi Kidul
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Palopo&oldid=811523"