Kabupatèn Soppèng

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kabupatèn Soppeng)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Soppeng
120px
Lambang Soppeng
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Soppeng.jpg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Watansoppeng
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

7 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonesia lan liyané

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Soppeng iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Watansoppeng iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Soppeng ketata jroning 7 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Donri Donri
  2. Ganra
  3. Lalabata
  4. Lili Riaja
  5. Lili Rilau
  6. Mario Riawa
  7. Mario Riwawo

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Sulawesi Kidul