Kabupatèn Luwu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Luwu
120px
Lambang Luwu
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Luwu.jpg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Belopa
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

13 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonesia lan liyané

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Luwu iku salah siji kabupaten ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Belopa iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Luwu ketata jroning 13 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Bajo
  2. Bassesangtempe
  3. Belopa
  4. Bua
  5. Bua Ponrang
  6. Kamanre
  7. Lamasi
  8. Larompong
  9. Larompong Selatan
  10. Latimojong
  11. Poncang
  12. Suli
  13. Walenrang

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Sulawesi Kidul
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Luwu&oldid=811417"