Kabupatèn Wajo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupaten Wajo
Lambang Kabupaten Wajo.png
Lambang Wajo
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Wajo.jpg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Sengkang
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

13 kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Wajo iku salah siji kabupaten ing Provinsi Sulawesi Selatan, kutha Sengkang iku ibukutha kabupatene, kutha-kutha liyane : --- lan liya-yane. Jembar wilayah Kabupaten iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Wajo ketata saking 13 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupaten iki yaiku:

  1. Belawa
  2. Bola
  3. Gilireng
  4. Keera
  5. Majauleng
  6. Maniang Pajo
  7. Penrang
  8. Pitumpanua
  9. Sabbang Paru
  10. Sajoanging
  11. Takkalalla
  12. Tana Sitolo
  13. Tempe

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Cithakan:Kabupaten Wajo

Bali menyang: Sulawesi Selatan
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Wajo&oldid=811510"