Kutha Mataram

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Mataram
Lambang Kutha Mataram
Lambang Kutha Mataram
Motto: "---"
Peta Lokasi Kutha Mataram
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kecamatan
 - Cacahe:

3 kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Katolik, Protestan lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kutha Mataram iku ibukutha provinsi Nusa Tenggara Kulon, kutha gedhe liyane neng provinsi iki yaiku Bima. Jembar wilayah kutha Mataram ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Mataram ketata saking 3 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki yaiku:

  1. Ampenan
  2. Cakranegara
  3. Mataram

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Kutha Mataram, Nusa Tenggara Kulon
Lambang Kutha Mataram

Kecamatan: Ampenan | Cakranegara | Mataram

Nusa Tenggara Kulon
Lambang Provinsi Nusa Tenggara Wétan

Kabupatèn: Bima | Dompu | Lombok Kulon | Lombok Tengah | Lombok Wétan | Lombok Lor | Sumbawa | Sumbawa Kulon

Kutha: Mataram | Bima

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Provinsi Nusa Tenggara Kulon

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Mataram&oldid=811955"