Kutha Bima

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Bima
Lambang Kutha Bima
Lambang Kutha Bima
Motto: "---"
Péta Kutha Bima ing NTB
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kecamatan
 - Cacahe:

3 kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Katolik, Protestan lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kutha Bima iku salah siji kutha ing provinsi Nusa Tenggara Kulon, kutha liyane yaiku Mataram. Jembar wilayah Kutha iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Bima ketata saking 3 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki yaiku:

  1. Asakota
  2. Rasanae Barat
  3. Rasanae Timur

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Nusa Tenggara Kulon
Lambang Provinsi Nusa Tenggara Wétan

Kabupatèn: Bima | Dompu | Lombok Kulon | Lombok Tengah | Lombok Wétan | Lombok Lor | Sumbawa | Sumbawa Kulon

Kutha: Mataram | Bima

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Provinsi Nusa Tenggara Kulon

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Bima&oldid=811959"