Dallas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg

Dallas yaiku jeneng kota ing Amerika Serikat. panggone ing negara bagian Texas. Penduduke 1.232.940 jiwa (2006), lan wilayah metropolitan Dallas (Dallas-Fort Worth-Arlington utawa luwih kakenal karo The Metroplex) nduweni jumlah penduduk akihe 6.145.037 jiwa (2006). Miturut jumlah penduduke, Dallas nduweni peringkat kaping-9 kota gedhe lan wilayah metropolitan paling gedhe kaping-4 ing negara Amerika Serikat. Walikota Dallas saat iki yaiku Tom Leppert.

Budaya[sunting | sunting sumber]

Klub-klub olahraga[sunting | sunting sumber]

Kota-kota kembar[sunting | sunting sumber]

Dallas mempunyai hubungan kota kembar dengan: [1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Kota besar di AS

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dallas&oldid=835791"