Asosiasi Bal-balan Walanda

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Asosiasi Bal-balan Walanda
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké 1889
Gabung FIFA 1904
Gabung UEFA 1954
Situs wèb resmi www.knvb.nl
Presidhèn Michael van Praag

Asosiasi Bal-balan Krajan Walanda (Basa Walanda: Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB)) iku badan pengendali bal-balan ing Walanda.

Kompetisi[sunting | sunting sumber]

Badan iki nyelenggarakaké sawetara kompetisi ing Walanda, yaiku :

Tim nasional[sunting | sunting sumber]

Badan iki uga minangka badan pengendali saka sawetara tim nasional ing Walanda, ya iku :

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]