Asosiasi Bal-balan Austria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Asosiasi Bal-balan Austria
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké 1904
Gabung FIFA 1905
Gabung UEFA 1954
Situs wèb resmi www.oefb.at
Presidhèn Leo Windtner
President Leo Windtner.

Asosiasi Bal-balan Austria (Basa Jerman: Österreichischer Fußball-Bund (OFB)) iku badan pengendali bal-balan ing Austria.

Kompetisi[sunting | sunting sumber]

Badan iki nyelenggarakaké sawetara kompetisi ing Austria, ya iku :

Tim nasional[sunting | sunting sumber]

Badan iki uga minangka badan pengendali saka 3 tim nasional ing Austria, ya iku :

Presidhèn[sunting | sunting sumber]

Ing ngisor iki presidhèn Asosiasi Bal-balan Austria.

No Jeneng Mangsa Jabatan
1. Beppo Mauhart 19847 April 2002
2. Dl Friedrich Stickler 7 April 20027 November 2008
3. Kurt Ehrenberger 7 November 200828 Februari 2009
4. Dr. Leo Windtner 28 Februari 2009saiki

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]