1954

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1949 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
Dasawarsa: 1940-an  1950-an  1960-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1954 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Februari[sunting | sunting sumber]

Desember[sunting | sunting sumber]

Seda[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1954&oldid=809995"