Federasi Bal-balan Italia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Federasi Bal-balan Italia
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké 1898
Gabung FIFA 1905
Gabung UEFA 1954
Situs wèb resmi www.figc.it
Presidhèn Giancarlo Abete

Federasi Bal-balan Italia (Basa Italia: Federazione Italiana Giuoco Calcio (FIGC)) iku badan pengendali bal-balan ing Italia.

FIGC diadegaké taun 1898, lan gabung menyang FIFA taun 1905, sarta karo UEFA ing taun 1954.

Gelar[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]