Ashley Cole

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ashley Cole
Ashley cole.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Ashley Cole
Tanggal lair 20 Desember 1980 (umur 34)
Papan lair Stepney, London, Inggris
Dhuwur 1.76 m (5 ft 9 in)[1]
Posisi pamain Bek Kiri
Informasi klub
Klub saiki Chelsea
Nomer 3
Karir remaja
1997–1998 Arsenal
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1998–2006 Arsenal 156 (8)
1999–2000 Crystal Palace (pinjaman) 14 (1)
2006– Chelsea 181 (6)
Tim nasional
1999 Inggris U20 2 (0)
2002 Inggris U21 5 (1)
2001– Inggris 93 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 15.30, 29 April 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 08.00, 12 November 2011 (UTC)


Ashley Cole yaiku sawijining pamain bal-balan profesional kang asale saka Inggris. [2] Dheweke lair tanggal tanggal 20 Desember 1980 ing Stepney, London, Inggris. Saikine dheweke minangka salah siji punggawa saka klub Chelsea lan main ing bek kiwa. Saliyane kuwi, dheweke uga kalebu pamain ing skuad timnas Inggris.

Karir Junior[sunting | sunting sumber]

  • 1997–1998 : Arsenal

Karir Senior[sunting | sunting sumber]

  • 1998–2006 : Arsenal
  • 1999–2000 : Crystal Palace (Dipinjamkan)
  • 2006–xxxx : Chelsea

Karir Timna[sunting | sunting sumber]

  • 1999 : England U20
  • 2002 : England U21
  • 2001–xxxx : England

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Player Profile – Ashley Cole". Premier League. http://www.premierleague.com/en-gb/players/profile.overview.html/ashley-cole. Retrieved 3 Desember 2011.
  2. ^ (id) bola.net diundhuh tanggal 21 Mei 2012

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ashley_Cole&oldid=833623"