Steven Gerrard

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Steven Gerrard
Gerrard, main wonten ing Liverpool
Informasi pribadi
Jeneng pepak Steven George Gerrard
Tanggal lair 30 Mei 1980 (umur 33)
Papan lair Whiston, Inggris
Posisi pamain Gelandhang
Informasi klub
Klub saiki Liverpool
Nomer 8
Karir remaja
1987–1997 Liverpool F.C.
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1997– Liverpool 302 (55)
Tim nasional

2000–
Inggris
Inggris
4 (1)
67 (13)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 30 Juni, 2007.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 19 Agustus, 2008


Steven Gerrard.

Steven George Gerrard (lair ing Whiston, Inggris, 30 Mei 1980; umur 33 taun) inggih menika salah satunggalipun pemain bal-balan saking Inggris. Piyantunipun langkung inggil inggih menika 188 cm. Gerrard ingkang biasa dipun aturi Stevie G main ing klub Liverpool wiwit taun 1997.[1]

Gelar[sunting | sunting sumber]

Sareng Liverpool

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Steven_Gerrard&oldid=830061"