16 Februari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Februari2014 16 Februari punika, dinten ingkang kaping 47 miturut Kalèndher Gregorian.

  • Tanggal 16 Februari 2010 punika miturut pétangan Kalèndher Jawi dhawah dinten: Selasa Kliwon, 2 Mulud 1943 Dal, Kurup: Asapon (1936 - 2052 M), Windu: Kuntara, Lambang Windu: Kulawu, Taun: Dal, Lambang Taun: Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas, Paarasan: Aras Tuding, Pancasuda: Sumur Sinaba, Kamarokam: Nuju Pati, Watak Sasi: Anggara Kasih (sasi puiki mboten wonten dinten Selasa Kliwon), Watak Dinten: Dinten Rahayu, Mangsa: Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Februari, Wuku: Dhukut, Lintang: Dalu, Padangon: Tulus, Padéwan: Guru, Dinten Anggara (Selasa), Paringkelan: Tunglé, Pasaran: Kliwon, Lambang Dinten Kidang. [1]
  • Tanggal 16 Februari 2011 dhawah dinten: Rebo Kliwon, 12 Mulud 1944 Bé, Kurup: Asapon (1936 - 2052 M), Windu: Kuntara, Lambang Windu: Kulawu, Taun: Bé, Lambang Taun: Buda Mahésa (Kerbau) Kumarané rupa Mina Lodan, Paarasan: Lakuning Srengéngé, Pancasuda: Lebu Katiyub Angin, Kamarokam: Kala Tinantang, Watak Sasi: Sasi Rahayu, Watak Dinten: Dinten Rahayu, Mangsa: Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Februari, Wuku: Maktal, Lintang Jun, Padangon: Gigis, Padéwan: Uma, Dinten Buda (Rebo), Paringkelan: Mawulu, Pasaran: Kliwon, Lambang Dinten Mayang.[2]

Kadadosan Wigatos[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]


Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
15 Februari16 Februari17 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=16_Februari&oldid=803874"