Victoria, Australia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Letak Victoria di Australia

Victoria kuwi sawijining negara bagian saka Australia sing paling cilik lan duwe ibu kutha Melbourne. Victoria iki manggon ing bagian tenggara saka benua Australia lan duweni cacah jiwa 5.022.300 jiwa per Juni 2005. Negara bagian iki dadi negara bagian sing paling padat penduduke nomor loro ing Australia. Jembare negara bagian iki 237.629 km².

Pariwisata[sunting | sunting sumber]

Beberapa objek wisata ing Victoria:

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Victoria, Australia ing Wikivoyage

Negara bagéan Australia lan ibukuthané
TIKA NSW TL Que AKi Tas Vic AKu
Canberra Sydney Darwin Brisbane Adelaide Hobart Melbourne Perth

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.