Howard Carter

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Howard Carter
Howard Carter
Howard Carter
Miyos 9 Mei 1874
Kensington, London
Tilar donya 2 Maret 1939 (umur 64)
Kensington, London
Kabangsan Inggris
Bidhang Arkeolog lan Èlmu Pengetahuan Mesir
Kaahlian Pamanggihan pasaréyanipun Tutankhamun

Howard Carter (9 Mei, 18742 Maret, 1939) punika satunggiling arkeolog sarta Egyptolog (ahli perkawis Mesir kuna) Inggris. Panjenenganipun dipunwiyosaken ing Kensington, Inggris. Panjenenganipun misuwur amargi pamanggihan pasaréyanipun Tutankhamun ingkang wonten ing Lembah Para Raja, Luxor, Mesir.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Howard_Carter&oldid=829497"