Zenica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Zenica ing wayah wengi

Zenica (Sirilik: Зеница) iku sawijining kutha industri lan kutha paling gedhé katelu lan munisipalitas ing Bosnia-Herzegovina. Kutha iki minangka kutha krajan Kanton Zenica-Doboj ing Federasi Bosnia-Herzegovina. Padunungé cacah 170.000 jiwa (2007) kanthi jembar wewengkon 499,7 km².

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zenica&oldid=973890"