Zenica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Zenica ing wayah wengi

Zenica (Sirilik: Зеница) iku sawijining kutha indhustri lan kutha gedhé dhéwé katelu lan munisipalitas ing Bosnia-Herzegovina. Kutha iki minangka kutha krajan Kanton Zenica-Doboj ing Federasi Bosnia-Herzegovina. Sing ndunungi cacah 170.000 jiwa (2007) kanthi jembar wewengkon 499,7 km².

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]