Menyang kontèn

Yoon Bo-mi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Yoon Bo-mi
Yoon Bo-mi, Januari 2019
LairYoon Bo-mi
(1993-08-13) Agustus 13, 1993 (umur 30)
Suwon, Gyeonggi, Korea Kidul
Pakaryan
Karir musik
GénreK-pop
PirantiVokal
Mangsa akarya2011 (2011)–saiki
LabèlPlay M Entertainment
Sing magepokanApink
Jeneng Korea
Hangul윤보미
Hanja
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaYun Bo-mi
McCune–ReischauerYun Po-mi

Yoon Bo-mi (lair 13 Agustus 1993; umur 30 taun), sing luwih dikenal karo mononim Bomi yaiku penembang, penulis tembang lan aktris Korea Kidul. Ia menika anggota saka grup vokal wadon Apink.

Pranala jaba[besut | besut sumber]