Wungkus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wrap
Smoked chicken and avocado wrap.jpg
Smoked chicken and avocado wrap
JinisSandwich alternative
Woworan pokokFlatbread
Buku masakan: Wrap  Médhia: Wrap

Wungkus yaiku sesuguh panganan sing digawe nganggo roti lapis sing lembut digulung sak isine.

Roti biasa yaiku tortilla gandum, lavash, utawa pita ; Isi biasané dumadi saka meat kadhemen ngiris, unggas, utawa iwak diiringi rajangan Lettuce, irisan tomat utawa Pico de Gallo, guacamole, sauteed jamur, daging babi, garang bawang, keju, lan saos, kaya ta ranch utawa madu sawi .