Wikipedia:Pangurus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kapangurusan
Kawicaksanan
Pamungutan swara
Tanggung jawab
Panyuwunan status
Birokrat
Cathetan pangangkatan
Pitulung pangurus

Pangurus Wikipedia iku panganggo Wikipedia sing nduwé hak kanggo ngatur fitur-fitur teknis tartamtu dienggo ngopèni lan ngurusi Wikipedia. Fitur-fitur kuwi antara liya hak kanggo mbusak artikel, ngreksa kaca supaya ora bisa disunting lan emblok sawijining panganggo. Saben panganggo aktif Wikipedia sing ngerti kabijakan lan paugeran sing berlaku ing Wikipedia, lan nduwé kapénginan kanggo majokaké Wikipedia serta dipercaya komunitas bisa dadi pengurus.

Ing Wikipedia basa Jawa uga ana sawetara pengurus sing sajatiné ora bisa basa Jawa nanging nduwé hak pangurus amarga kerep ngurusi lan nduwé kawruh teknis.

Daftar pangurus Wikipedia Jawa/Jawi

Dhaptar pangurus sing ora aktif

Dhaptar pangurus sing ora fasih basa Jawa

Manten pangurus

Pangurus astamiwa

Uga delengen

Pranala jaba

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Pangurus&oldid=839454"