Wayang Wahyu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunungan Wayang Wahyu

Wayang Wahyu iku sajinising wayang sing nganggo paraga-paraga saka Agama Katulik. Wayang Wahyu iku sing ngripta bruder Timotius saka Klathèn ing taun 1964.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wayang_Wahyu&oldid=496716"