Wayang Wahyu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunungan Wayang Wahyu

Wayang Wahyu iku sajinising wayang sing nganggo paraga-paraga saka Agama Katulik. Wayang Wahyu iku sing ngripta bruder Timotius saka Klathèn ing taun 1964.