Menyang kontèn

Waru, Pamekasan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Waru
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWaru
Waru kapernah ing Jawa Wétan
Waru
Waru
Waru kapernah ing Indonesia
Waru
Waru
Koordhinat: 6°58′46″S 113°33′50″E / 6.97956°S 113.56378°E / -6.97956; 113.56378Koordhinat: 6°58′46″S 113°33′50″E / 6.97956°S 113.56378°E / -6.97956; 113.56378
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPamekasan
Kodhe laladan
administrasi
35.28.10

Waru iku kacamatan ing Kabupatèn Pamekasan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.