Menyang kontèn

Galis, Pamekasan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Galis
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGalis
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°09′37″S 113°33′15″E / 7.16041°S 113.55407°E / -7.16041; 113.55407Koordhinat: 7°09′37″S 113°33′15″E / 7.16041°S 113.55407°E / -7.16041; 113.55407
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPamekasan
Kodhe laladan
administrasi
35.28.03

Galis iku kacamatan ing Kabupatèn Pamekasan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.