Menyang kontèn

Wanaasri, Madiun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanaasri
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWonoasri
Wanaasri kapernah ing Jawa Wétan
Wanaasri
Wanaasri
Wanaasri kapernah ing Indonesia
Wanaasri
Wanaasri
Koordhinat: 7°35′42″S 111°38′03″E / 7.59489°S 111.63428°E / -7.59489; 111.63428Koordhinat: 7°35′42″S 111°38′03″E / 7.59489°S 111.63428°E / -7.59489; 111.63428
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMadiun
Kodhe laladan
administrasi
35.19.15

Wanaasri iku kacamatan ing Kabupatèn Madiun.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.