Menyang kontèn

Pilangkenceng, Madiun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pilangkenceng
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPilangkenceng
Pilangkenceng kapernah ing Jawa Wétan
Pilangkenceng
Pilangkenceng
Pilangkenceng kapernah ing Indonesia
Pilangkenceng
Pilangkenceng
Koordhinat: 7°28′27″S 111°39′44″E / 7.47427°S 111.66232°E / -7.47427; 111.66232Koordhinat: 7°28′27″S 111°39′44″E / 7.47427°S 111.66232°E / -7.47427; 111.66232
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMadiun
Kodhe laladan
administrasi
35.19.13

Pilangkenceng iku kacamatan ing Kabupatèn Madiun.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.